Hela vintern har vi väntat på just den här stunden.. Mössan åker av och vårjackan åker fram. Inga spår av vintern och vi går äntligen mot varmare tider.

Denna stund måste vi njuta av, sätta oss ned, ta ett par minuter och låta våren sjunka in.

Sist jag var hemma tog jag med mig två nya stolar och ett bord från lagret för att testa på vår balkong och jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad när jag såg hur fint de passade storleksmässigt. Det har inte varit lätt att hitta dem lite mer unika balkong möbler till våra små Skandinaviska balkonger men här har vi något som verkligen passar.

Det märks tydligt att solen har en extrem påverkan på vårt välbefinnande. Då smilar jag från öra till öra och är full av energi. Jag får liksom en form av lycka i kroppen som bara solen kan framkalla.

Long Island trädgårdsstolPåsk dekoration hos selected by trumSelectedby trum balkongbordBalkongstol från polywoodink

På vår bakgård har några grannar dragit tvättlinor tvärs över gården. Det känns som att sitta på en bakgård i Italien. Det är vårt alldeles egna ”little Italy”

ShareThis